IniciNoticiesCulturaL’escola de música del Clavé participa en la programació Moments Musicals

L’escola de música del Clavé participa en la programació Moments Musicals

moments musicals 2017L’escola de música del Teatre Clavé participa en la XVIII edició dels Moments musicals de les Escoles de música del Maresme.

Des de la creació dels Moments Musicals, ara fa divuit anys, l’Escola de Música del Teatre Clavé s’ha involucrat en aquesta iniciativa i enguany ho torna a fer. En aquesta ocasió, amb la participació de l’alumna de violoncel Ariadna González acompanyada al piano per la professora Tomoko Matsuoka; a dos concerts: el primer, avui a l’Escola de música El Carreró de Mataró i el segon, el 23 de maig a l’Escola de Música Municipal L’Oriola de Sant Vicenç de Montalt.

A més a més, l’Escola de música del Teatre Clavé serà la seu d’un dels concerts dels Moments Musicals 2017. Serà el divendres 19 de maig a les 19 h i hi participaran alumnes de les escoles de música d’Arenys de Mar i El Carreró i l’Aula Masafrets de Mataró. A banda del concert de Tordera, el cicle Moments Musicals també fa parada durant el mes de maig a les escoles municipals de música d’Arenys de Mar, de Vilassar de Mar, de Premià de Mar, de Sant Vicenç de Montalt, de Mataró i de Calella, on tindrà lloc la cloenda del cicle de concerts.

Els Moments Musicals a les Escoles de Música del Maresme tenen entre els seus objectius oferir l’oportunitat als alumnes que acaben nivell elemental o s’inicien en el grau mitjà de fer audicions en diferents municipis i compartir-les amb alumnes de diverses escoles de música.

ÚLTIMES NOTÍCIES