IniciNoticiesEsportsEl CFTordera organitza un campus de tecnificació per aquest estiu

El CFTordera organitza un campus de tecnificació per aquest estiu

campus futbolPer segon any consecutiu, el Club Futbol Tordera vol tornar a repetir la fórmula de programar un campus de tecnificació durant els mesos d’estiu. El casal agafa un format més tècnic que té com a principal objectiu ajudar a millorar a jugadors/es que es trobin en actiu amb la pràctica del futbol. No deixaran de banda l’aspecte més d’esbarjo però es centraran força en poder aconseguir un treball complert de l’esportista. L’activitat va adreçada a membres de l’entitat torderenca i també a d’altres clubs que vulguin rebre una formació futbolística més exhaustiva. En Carles Gamonal president del club ens explicava que el canvi que varen fer l’any passat va ser complicat i que per l’edició d’enguany volen aplicar algunes modificacions.

Gamonal campus 1

Gamonal comenta que els monitors i entrenadors que participen al casal està repartida entre una part interna i una altre externa amb un nivell qualificat.

Gamonal campus 2

El campus de tecnificació va adreçat a les edats compreses des dels equips de Benjamí fins a Cadet. Tota la informació referent al casal d’estiu us podeu adreçar en horari de tardes a les oficines del municipal d’esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES