IniciNoticiesEsportsVictòries dels primers equips d’hoquei i futbol

Victòries dels primers equips d’hoquei i futbol

jose antonio futbolLes competicions esportives comencen a entrar a la seva recta final i els propers caps de setmana el ritme esportiu ja serà menor. Si fem un cop d’ull als marcadors que s’han produït en aquesta passada jornada, la victòria predomina.

El dissabte al vespre, el parroquial va acollir la penúltima jornada de la primera nacional. El Club Patí Tordera va rebre la visita del GEIEG de Girona. L’equip gironí amb el descens ja certificat va voler fer la guitza als torderencs lluitant fins al final per victòria. Finalment els grocs i vermells van poder acomiadar-se de la seva afició amb un ajust triomf per 4-3.

El diumenge al migdia, el sènior masculí del CEEB Tordera de segona catalana va posar el seu punt i final al curs esportiu. Amb el descens a tercera catalana els verds han tancat la temporada amb una contundent derrota contra el CB Sant Narcís 70-94. Després de 30 partits disputats, l’equip torderenc en tot l’any només ha sumat cinc victòries. El CFTordera va tancar el cap de setmana esportiu al municipal d’esports. Van rebre la visita de l’UE Breda. Els locals van complir amb el guió i van golejar als bredencs per 5-1. De nou, Jose Antonio Martinez per part del Tordera va tornar a ser el protagonista amb tres gols al seu compte golejador dins de l’enfrontament.

El derbi del futbol d’empreses entre el Sant Andreu i el Torderenc finalment va recaure cap al cantó del torderenc amb un marcador final de 1-2.

ÚLTIMES NOTÍCIES