IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera femení de Copa Catalunya perd la categoria i Marc...

El CEEB Tordera femení de Copa Catalunya perd la categoria i Marc Alonso renova per una temporada més

ceebAquest passat cap de setmana el primer equip femení del CEEB Tordera va perdre la categoria en no poder superar al CB Granollers al pavelló dels Països Catalans. Aquest curs esportiu era especial per a l’entitat basquetbolista ja que per primera vegada amb la seva curta història, aconseguia l’ascens a la categoria màxima catalana del bàsquet femení. La temporada no ha estat fàcil a nivell institucional pel CEEB Tordera amb una estabilitat que gairebé no ha existit, fet que ha afectat a l’equip sènior, amb jugadores i entrenador, que van marxar a mig curs del projecte esportiu de Copa Catalunya. En Marc Alonso coordinador del club ens resumia els diferents successos de la temporada.  

Alonso descens 1

Alonso ha renovat una temporada més com a coordinador esportiu del CEEB Tordera. Pel que fa al futur del club, confirma que el projecte esportiu segueix endavant i que durant les properes setmanes es reuniran amb els pares per començar a determinar els equips pel proper curs. A nivell dels equips sèniors, el que té clar és que la idea passa per mantenir l’equip masculí a segona catalana i el primer equip femení vol esperar-se al desenllaç final de la temporada per decidir a quina categoria sortiran competir l’any que ve. Escoltem a Marc Alonso.

Alonso descens 2

Marc Alonso desmenteix el rumors de la desaparició del club per la propera temporada i nega que hagi firmat cap contracte amb cap altre club. El que si que confirma al 100% és la seva renovació amb l’entitat torderenca.

Alonso descens 3

L’entrevista sencera amb Marc Alonso la podreu escoltar aquest vespre dins del programa del Show dels Esports a partir de les 20:00h del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES