IniciNoticiesEntitatsES CREA UNA ASSOCIACIÓ PER DONAR A CONÈIXER LA NATURA DE LES...

ES CREA UNA ASSOCIACIÓ PER DONAR A CONÈIXER LA NATURA DE LES COMARQUES DE LA SELVA I EL MARESME.

Neix l’associació mediambiental Orchis, amb l’objectiu de donar a conèixer la Natura de les comarques de la Selva i el Maresme. Entre les actuacions previstes, destaquen l’estudi, la gestió i la recuperació dels ecosistemes, la fauna, la flora i la resta del patrimoni natural i cultural. L’àmbit d’actuació són les comarques de la Selva, el Maresme, el Gironès i territoris propers. També treballaran en l’educació i la seducció ambiental, a més de la custòdia del territori en col.laboració amb particulars i administracions.
Alguns dels projectes ja iniciats per l’Associació són el seguiment de les poblacions de rèptils i amfibis de la conca de la Tordera, amb especial atenció a les tortugues d’aigua, el seguiment de l’avifauna de Sils i la caracterització de les poblacions d’ocells d’espais agrícoles de la plana de la Selva. Escoltem el president de l’entitat, Alfons Delgado.

Alfons Delgado valora l’estat de conservació del tram baix i el delta de la Tordera.

L’Associació, quan sigui necessari, denunciarà i posarà en coneixement de les diferents administracions i del públic en general tots aquells fets i delictes ecològics o incompliments de les normes previstes per les Lleis en la defensa i protecció de la Natura.

ÚLTIMES NOTÍCIES