IniciNoticiesEsportsEl CPTordera aconsegueix la permanència a la primera nacional i el CEEB...

El CPTordera aconsegueix la permanència a la primera nacional i el CEEB Tordera femení perd la categoria

hoqeu plantillaDeixem enrere un cap de setmana on comencen a produir-se diversos desenllaços esportius. El dissabte va obrir la llauna el sènior masculí del CEEB Tordera al pavelló dels Països Catalans. Van rebre la visita del CB Les Franqueses i varen tornar a encaixar una derrota contundent per un clar 67-85. El CPTordera va certificar la seva permanència a la primera nacional espanyola. Van imposar-se per un marcador final de 2-6 a la pista del CP Vilanova. La classificació es troba tant ajustada que els grocs i vermells tenen a l’abast els llocs d’ascens. Actualment són cinquens amb 37 punts, a quatre punts del tercer, amb sis punts en joc en dues jornades.

El diumenge al migdia va succeir el que ja es veia a venir des de feia mesos, el sènior femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera va perdre la categoria que havia aconseguit aquesta mateixa temporada. Varen rebre la visita del CB Granollers i les verdes van lluitar fins al final però es va escapar el partit amb el resultat final de 59-66.