IniciNoticiesSocietatUn cap d’estat i xeic dels Emirats Àrabs participarà en el Raid...

Un cap d’estat i xeic dels Emirats Àrabs participarà en el Raid de Tordera

20170424_185804El xeic i emir de Dubai des del 2006 i vicepresident i primer ministre dels Emirats Àrabs Units, Muhammad Bin Rashid Al Maktum participarà en la prova final del Campionat Estatal de Raid que es disputarà a Tordera aquest cap de setmana. El xeic Muhammad no és un genet qualsevol, atès que l’any 2012 es va proclamar campió del món de raid. En Joan Rodríguez director del Raid i membre del Club Hípic el Garbí explica que el xeic s’ha fet construir una carpa amb tota mena de luxes en el Parc Prudenci Bertrana on s’allotjaran, ell i el seu seguici, aquest dos dies de competició. La infraestructura, ja visible al parc, tindrà habitacions, menjadors, cuina i fins i tot una sala de resar. A nivell de cavalls, el xeic portarà cinc cavalls amb l’objectiu de guanyar el raid de Tordera.

xeic 1

El xeic és propietari de la quadra de cavalls més cara del món, Godolphin (amb exemplars valorats en 100 milions de euros), el seu major afició és ser genet de raids i els seus llocs preferits per buscar cavalls i muntar-los són Castella, Extremadura i Andalusia. La participació del primer ministre dels Emirats Àrabs en el raid de Tordera comportarà aplicar un protocol extraordinari de seguretat i d’infraestructures coordinat per la mateixa organització. Segons Rodríguez, aquest és el primer cop que el xeic es desplaça a Espanya per veure i participar en un raid.

xeic 2

El Raid de Tordera és una prova de cavalls internacional i nacional que aplegarà més de 150 participants d’arreu del món amb els seus corresponents equips.

ÚLTIMES NOTÍCIES