L’empresa Top Ten Sports de Tordera coordina més de 10000 persones en 10 dies


copa jordi top tenAmb l’inici del bon temps i la coincidència de la setmana santa, els camps de futbol de gespa natural, propietat de l’empresa torderenca Top Ten Sports, conjuntament amb el Camp Municipal d’Esports de Tordera, Blanes i Lloret es posen en ple rendiment de partits amistosos. En concret, des del diumenge 9 d’Abril fins avui dijous 20 d’Abril s’han dut a terme tres tornejos que han aplegat més de 10000 persones entre jugadors, entrenadors i acompanyants. Segons dades de la mateixa empresa, més de 500 equips han participat en aquests tres esdeveniments organitzats per una empresa holandesa. La nacionalitat dels conjunts esportius ha estat ben diversa: Belgues, Alemanys, Francesos, Italians i Sud Àfrica són algunes de les nacionalitats dels participants. En declaracions a Ràdio Tordera, Jordi Linares director del Top Ten Sports, ens explica la planificació que segueixen els futbolistes quan arriben a la nostra zona.

Linares tornejos 1

Linares ens comenta el moviment que hi hagut al Camp Municipal d’Esports de Tordera.

Linares tornejos 2

Amb la finalització dels campionats, els camps de gespa natural es deixen descansar durant tres-quatre setmanes per que es puguin recuperar de l’activitat esportiva que han rebut al llarg d’aquestes últimes setmanes.