IniciNoticiesCulturaDanses tradicionals del país basc aquest dissabte a Tordera

Danses tradicionals del país basc aquest dissabte a Tordera

LANABESAK_TEATRECLAVEEl grup de danses tradicionals basc Etorkizuna Eusdal Dantza Taldea porta aquest dissabte al Teatre Clavé l’espectacle Lanabesak

Ambientat en el dia a dia d’un poble d’Euskal Herria a principis del segle passat, l’espectacle Lanabesak mostrarà, a través de danses tradicionals, la manera com vivien les festes però també les feines més típiques de la zona. Feines que són representades per les diferents eines de treball, que sempre han estat estretament lligades al folklore del País Basc. Lanabesak és una de les poques oportunitats de veure a Catalunya el grup de danses tradicionals de Lekeitio (Biscaia) que, en aquesta ocasió, desplaçarà fins a Tordera una vintena de dansaires coincidint amb la vigília de la diada de Sant Jordi.

L’espectacle Lanabesak està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa i es podrà veure al Teatre Clavé el proper dissabte 22 d’abril a les 19:30h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades ja estan a la venda i tenen un preu de 12€ si s’adquireixen de manera anticipada i 15€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de l’espectacle. Els punts de venda d’entrades són els habituals: per Internat a través del web www.teatreclave.cat o bé presencialment a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES