IniciNoticiesEntitats RÀDIO TORDERA COMENÇA AVUI LA PROGRAMACIÓ TARDOR-HIVERN 2006-2007, AMB TRES MAGAZINES...

RÀDIO TORDERA COMENÇA AVUI LA PROGRAMACIÓ TARDOR-HIVERN 2006-2007, AMB TRES MAGAZINES DIARIS.

Ràdio Tordera ha engegat avui, la programació tardor-hivern. L’emissora municipal, tornarà enguany amb tres magazines diaris i diversitat de continguts. La programació s’iniciarà amb el programa infantil Bon Dia Menuts, a partir de les 8 del matí. A continuació es realitzarà el recull de premsa del dia. A les 11 del matí, tornà, el magazine “La tercera hora” fins a la 1 del migdia.

Els serveis informatius de Ràdio Tordera continuaran amb l’horari habitual, amb l’informació local com a principal actiu i amb seccions habitual com la connexió amb la policia local per conèixer les incidències viàries de la jornada i la predicció meteorològica.
Els serveis informatius, també torna amb les habituals entrevistes amb entitats, polítics i escoles. Destaca l’introducció d’un nou espai, dedicat a les persones que pateixin qualsevol tipus de disminució.
Aquesta temporada, també s’amplia l’ oferta esportiva, on destaca un programa de resum esportiu del cap de setmana el dilluns a les 8 del vespre. 

La música, cultura i sardanes completen 15 hores de programació pròpia, realitzada per un equip humà format per més de 30 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES