IniciNoticiesEntitats L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE COMENÇARAN A PARTIR DE L'OCTUBRE...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE COMENÇARAN A PARTIR DE L’OCTUBRE CURSOS ADREÇATS AL PERSONAL DELS ESTABLIMENTS.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre, juntament amb la Confederació de Comerç de Catalunya i l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament organitzen diferents cursos adreçats al personal dels establiments comercials de Tordera.
Els cursos tindran lloc a partir de l’últim trimestre de 2006 i el primer de 2007. Els dos primers que s’ofereixen seran d’anglès i d’embelliment d’aparadors.

El curs d’anglès, començarà el 4 d’octubre i es farà els dimecres i divendres de dos quarts de 9 a 10 de la nit, amb una durada de 30 hores.

D’altra banda, el d’embelliment d’aparadors s’iniciarà el 3 d’octubre tindrà una durada de 40 hores i es durà a terme tots els dimarts i dijous, de 3 a 5 de la tarda.
Pel primer trimestre de 2007 també s’ofereixen dos cursos pels comerciants, un serà d’internet en el petit i mitjà comerç, que tindrà una durada de 30 hores i s’iniciarà el dia 10 de gener, els dimecres i divendres de les dos quarts de 9 a dos quarts de 11 de la nit, i un segon curs que serà de merchandising aplicat al comerç. Aquest últim es farà els dimarts i dijous de 3 a 5 a partir del 6 de febrer i tindrà una durada de 30 hores.

Els interessats a participar en qualsevol d’aquests cursos poden informar-se sobre el període d’inscripció trucant a l’Associació de Comerciants de Tordera Centre (93.765.07.75), a l’Ajuntament de Tordera (93.765.04.14) o bé a l’Aula Empresarial (93.764.03.27).

ÚLTIMES NOTÍCIES