IniciNoticiesSocietatLa parròquia de Santa Maria de Pineda organitza la festa a Sant...

La parròquia de Santa Maria de Pineda organitza la festa a Sant Pere de Riu

stpereriuLa Parròquia de Santa Maria de Pineda, d’acord amb l’Ajuntament de Tordera, organitza el proper dilluns, 17 d’abril, l’aplec a Sant Pere de Riu. Per a la festa, l’organització ha disposat un autocar per traslladar tothom qui vulgui participar de l’aplec, de la plaça de les Mèlies de Pineda. A les 12:00h tindrà lloc la Missa; A tres quarts de 1 del migdia es farà un tomb pels voltants de Sant Pere. A les 2 del migdia es farà el dinar que tothom s’haurà de portar de casa. Hi ha barbacoes que permeten fer foc i carn a la brasa.

Les activitats continuaran a dos quarts de 5 de la tarda amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de les Roses de Sant Feliu de Llobregat. També es farà la Rifa de les 30 dotzenes d’ous i 6 pernils. Al final es faran les Vespres a l’església de Sant Pere. Mossèn Josep Caselles, rector de la parròquia de Santa Maria de Pineda i rector de la parròquia de Sant Pere de Riu, convida a tothom a assistir a l’aplec.

aplec sant pere de riu

Com a novetat es podrà veure la restauració de el teulat i la cúpula de les capelles del Sant Crist i de Santa Llúcia i els altars de Sant Josep i del Sagrat Cor, amb les estovalles corresponents.

ÚLTIMES NOTÍCIES