IniciNoticiesPolíticaXavier Martin, del Partit Popular de Tordera, respon al comunicat d'ERC+Gent de...

Xavier Martin, del Partit Popular de Tordera, respon al comunicat d’ERC+Gent de Tordera

IMGP9737En el darrer comunicat d’ERC explicaven que el PP s’havia posat en contacte amb la resta de grups de l’oposició per confeccionar un govern alternatiu. El regidor popular, Xavier Martin ha volgut aclarir que no s’ha amagat mai de les converses amb els diferents partits, després que el PDeCAT el rebutgés per entrar a formar part del govern el consistori. Malgrat això, recordava que ERC havia estat el primer interessat en tirar endavant l’opció de moció de censura. Martin explica que el regidor d’ERC Xavier Pla s’havia posat en contacte amb ell perquè es sumés a la moció quan encara estava vigent el pacte de govern entre PDeCAT i Som Tordera. Un cop formalitzat el trencament del pacte de govern, Martin assegura que ERC li va oferir cobrar per assistir a les juntes de govern, a canvi de firmar la moció de censura. Proposta que va rebutjar.

pp respon 1

Xavier Martin convida públicament a ERC a reunir-se amb ell per exposar-los la feina feta en les seves àrees i anuncia futurs projectes, com per exemple, l’obertura de perfil Twitter i Facebook de la Policia Local.

pp respon 2

Recordem que a finals de Març PDeCAT, PSC, Som Tordera i PP van arribar a un acord d’estabilitat a través de projectes. El regidor del Partit Popular, Xavier Martin, va ser delegat a les àrees de gestió de seguretat i Protecció Civil.

ÚLTIMES NOTÍCIES