IniciNoticiesComerçLa Fira Mercat del Ram 2017 tanca amb balanç positiu de visitants...

La Fira Mercat del Ram 2017 tanca amb balanç positiu de visitants i expositors

fira ram 2017 2La fira mercat del ram de Tordera va tancar ahir les portes amb unes sensacions positives de visitants, expositors i activitats.  Aquest any la Fira tornava en força els sectors de l’automoció i el de l’eficiència energètica, i s’apostava per promoure noves activitats com l’E-fira. Dissabte tarda es va fer aquesta mostra d’expositors sobre mobilitat sostenible i tecnologies aplicades a la llar, a la jardineria i a la construcció. El nou director de la fira, Marçal Vilajeliu en feia valoració positiva, indicant alguns canvis per a properes edicions.

Balanc fira 1

Segons Vilajeliu, la fira 2017 tornava als orígens, amb la promoció dels sectors agroalimentari, ramader i gastronòmic com a sectors arrelats a la història econòmica del municipi.

balanc fira 2

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell va ser l’encarregada d’inaugurar la 40a edició de la fira. En declaracions a Ràdio Tordera destacava la importància de fires, com la de Tordera, en la dinamització econòmica del país.

balanc fira 3

La commemoració de l’Any Bertrana, el 40è aniversari de la Fira del Ram al parc que duu el nom de l’escriptor, els 10 anys de reconstrucció del pont de ferro i els 120 de la seva primera construcció van ser  alguns dels elements relacionats amb el certamen d’enguany. 

El parc prudenci Bertrana també va acollir la segona fira de la brasa. Els visitants van poder degustar productes cuits a la brasa, on es podien intercanviar productes i tastar allò que més agradava.

El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per l’edició del certamen de 2018.

ÚLTIMES NOTÍCIES