IniciNoticiesPolíticaEl regidor del PP, Xavier Martín, s’incorpora a les àrees de gestió...

El regidor del PP, Xavier Martín, s’incorpora a les àrees de gestió de Seguretat i Protecció Civil de l’Ajuntament amb la voluntat d’acabar amb les ocupacions i millorar la comunicació de la Policia Local

04326El PP, igual que el PSC i SOM Tordera, s’ha sumat a l’acord puntual d’estabilitat plantejat des del govern municipal. Així, el regidor popular, Xavier Martín, s’incorporarà a les àrees de gestió de Seguretat i Protecció Civil. Martín destaca la feina feta els últims anys des d’aquestes àrees. Recorda que la Seguretat sempre ha estat la seva màxima prioritat, tant durant el passat mandat com en aquest. Per això creu que s’ha d’actuar intensament per aturar les ocupacions d’habitatges, a més de millorar la comunicació de la Policia Local, explicant les diverses actuacions que duguin a terme, per així acostar la seva feina a la ciutadania. També considera important seguir amb el projecte de les càmeres de vídeo vigilància a les urbanitzacions.

acord pp 1

A principis d’any es va posar en marxa el procés perquè Tordera tingui una Associació de Voluntaris de Protecció Civil. Xavier Martín avança que el cos ja està pràcticament a punt.

acord pp 2

Martín considera positiu que l’acord del PDeCat hagi estat amb més d’un partit i d’ideologia diversa.

acord pp 3

Respecte a la relació amb l’equip de govern del PDeCat, Xavier Martín explica que quan va quedar en minoria, a finals de l’any passat, va considerar que calia conversar per tal de donar una estabilitat al poble, perquè no s’instal·lés en un estat de bloqueig permanent.

acord pp 4

Com a resultat de l’acord, el regidor popular incrementa la seva dedicació fins al 80% amb una retribució de 29.000 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES