IniciNoticiesEsportsSegueixen obertes les inscripcions per la gimcana “L’enRAMpada”

Segueixen obertes les inscripcions per la gimcana “L’enRAMpada”

Flyer EnrampadaCoincidint amb la Fira Mercat del Ram, Ràdio Tordera i l’esplai el Garbell amb la col·laboració del Club Patí Tordera, l’Associació del Rugbi La Tordera, l’Athletic Club Tordera Parc i el CEEB Tordera, organitzen la gimcana L’enRAMpada 2017. Aquesta es durà a terme aquest dissabte de 10:00 a 12:30 del matí. Es tracta d’una gimcana no competitiva, que té l’objectiu de fer passar una bona estona en família mentre es van superant diferents proves. Els equips han d’estar formats per un màxim de 5 components amb un adult com a mínim. L’Albert Sabater, director de Ràdio Tordera, ens explica que gràcies a la bona acollida i resposta de l’any passat ha estat fàcil poder prendre la decisió de repetir l’esdeveniment.

Sabater enrampada 1

Els participants tindran una hora i mitja per completar el màxim de proves possibles. Les proves estaran repartides per tot el poble i es podran localitzar a través d’un mapa. Cada equip haurà de portar un reproductor de ràdio portàtil per poder sintonitzar Ràdio Tordera, ja que algunes indicacions i enigmes a resoldre només es diran per antena. Albert Sabater ens avança i ens recorda el mètode de participació i d’inscripció.

Sabater enrampada 2

Les inscripcions ja es poden fer a Ràdio Tordera, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 hores. El preu és d’1 euro per persona que aniran destinats al 100% a fins benèfics.

ÚLTIMES NOTÍCIES