IniciNoticiesEducació LA REGIDORA D'ENSENYAMENT, MARIA ANGELS CAYRO ES MOSTRA SATISFETA DE L'INICI...

LA REGIDORA D’ENSENYAMENT, MARIA ANGELS CAYRO ES MOSTRA SATISFETA DE L’INICI DEL CURS ESCOLAR A TORDERA, DESPRÉS D’UNA SETMANA DE CLASSES.

Una setmana i mitjà després, la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, fa un balanç positiu de l’inici de curs escolar a Tordera. Uns 1900 alumnes van començar el dimarts, 12 de setembre, amb total normalitat les classes a les escoles Sant Josep, Ignasi Iglesias, La Rouresa, Brianxa i IES Lluís Companys.
Aquest curs que està marcat per la implantació de la sisena hora a l’escola pública, tal com estableix el nou Pacte Nacional per l’Educació.
Seguint la nova llei, tant el CEIP Ignasi Iglésias com el CEIP La Roureda han implantar la nova hora lectiva de 12 a 1 del migdia, una ampliació horària que afecta prop dels 370 alumnes que aquest any estan matriculats a les dues escoles públiques locals.
Una altra de les novetats d’aquest any és l’ampliació de places escolars al CEIP La Roureda, que aquest curs segueix ubicada en mòduls prefabricats del veïnat de Sant Pere a l’espera de la construcció de la nova escola industrialitzada, prevista pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat per al curs 2007/08.

Per últim, l’escola rural d’Hortsavinyà registra aquest curs uns 20 alumnes, consolidant la tendència d’anys anteriors.

ÚLTIMES NOTÍCIES