IniciNoticiesComerçEl Mercat de vi i formatge fa parada a Tordera

El Mercat de vi i formatge fa parada a Tordera

mercat vi formatgeEl Mercat de vi i formatge torna a la comarca del Maresme el diumenge 2 d’abril, a partir de les nou del matí i fins a les 15.00h. Amb el mateix horari i compartint espai amb el mercat setmanal del diumenge, el Mercat de vi i formatge aplegarà a Tordera una quinzena de parades de vi de l’Empordà i del Penedès com ara els vins Empordàlia i diferents vins generosos en bóta, entre d’altres. També hi haurà vi de taula de Calonge, oli Canyal i ratafia catalana per a tots els gustos.

Pel que fa al formatge, sempre d’elaboració artesana, arribarà al Mercat des de Vilassar de Dalt, amb el seu producte estrella que són els formatges rentats amb aigua de Mar; cal destacar també la participació al Mercat d’una parada amb 25 referències de formatge d’Holanda; hi serà present també una formatgeria de Castelló. Els mercats temàtics i les activitats que de forma periòdica complementen el mercat setmanal són una iniciativa de l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera, pensades per potenciar i posar en valor el seu mercat dels diumenges. Ho explica el tècnic de mercats, Alex López.

mercats puntuals

Completaran el Mercat diferents productes artesans alimentaris i no alimentaris, a més de tota la oferta habitual que es pot trobar al mercat setmanal de Tordera. Al mirador de la plaça de l’Església també la mainada s’hi trobarà a gust i és que el Mercat incorpora sempre diferents jocs de fusta relacionats amb el món del vi i del formatge perquè també els més petits vagin coneixent més a fons.

ÚLTIMES NOTÍCIES