IniciNoticiesMedi ambientAqualia neteja els embornals de Tordera

Aqualia neteja els embornals de Tordera

IMATGE_NETEJA_IMBORNAL_CAMI_RALAqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Tordera,  està portant a terme aquests dies les tasques de neteja dels 741 embornals de la xarxa que hi ha en els 92km de xarxa de clavegueram municipal del municipi. L’objectiu és eliminar la brutícia, fulles i papers que s’acumulen en el seu interior i que podrien dificultar la recollida d’aigua els dies de pluja. L’empresa realitza aquestes tasques a tos els embornals del municipi, començant pel nucli.

El mètode de neteja que s’utilitza en aquestes tasques és amb mitjans mecànics (cisterna i aigua a pressió). Es dissenya una ruta a seguir pels operaris, tenint en compte la situació dels embornals i els sentits de circulació en els carrers a netejar, en tot moment i per tal de causar les mínimes molèsties al trànsit rodat, es coordinarà les actuacions amb la Policia Local de Tordera.

Aqualia recorda que, a més d’aquestes tasques de neteja programada que realitza, els ciutadans poden contribuir al manteniment de les instal·lacions evitant tirar brutícia en els embornals, la qual cosa provoca obstruccions i males olors als carrers. A més, aconsella no utilitzar el WC com a paperera per evitar problemes en el clavegueram i en els processos biològics de depuració i convida als ciutadans a unir-se al compromís amb el medi ambient en benefici de tothom.

ÚLTIMES NOTÍCIES