IniciNoticiesCulturaAleix Recort de la Roureda guanya el segon premi al concurs de...

Aleix Recort de la Roureda guanya el segon premi al concurs de Narrativa Sambori

aleix recort premi samboriAleix Recort Garcia, alumne de 5è de Primària de l’escola La Roureda, va guanyat dissabte el segon premi del Concurs  Nacional de Narrativa Sambori, que organitza Òmnium Cultural. La Sala Francesc Tarafa de Granollers va acollir el lliurament dels Premis Sambori Òmnium de la Demarcació Serralada Litoral. L’Aleix va representar tot el treball que es fa a l’aula de l’escola torderenca i va llegir el conte “El Ratolí i l’armari”.

El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit a l’alumnat de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans. Té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. La Demarcació de la Serralada Litoral la formen les seus territorials del Barcelonès Nord, el Maresme i el Vallès Oriental.

Des de 2006, Òmnium Cultural organitza i impulsa el Premi Sambori Òmnium a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord, tot coordinant-se amb la Fundació Sambori, que organitza aquest concurs des de 1998 al País Valencià. La participació en aquest premi ha anat en augment any rere any, arribant, a l’edició passada, a un total de 130.000 alumnes, convertint-lo així en el premi literari escolar amb més participació d’Europa.

ÚLTIMES NOTÍCIES