IniciNoticiesEntitats L'ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA PROMOU EL TERCER FESTIVAL SOLIDARI A...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA PROMOU EL TERCER FESTIVAL SOLIDARI A FAVOR DE L’ENTITAT LOCAL EL RUSC. AQUEST COL·LECTIU ÉS AVUI EL CONVIDAT EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.

L’Associació de Voluntariat de Tordera, amb la col·laboració d’altres entitats locals, celebrarà el dia 12 d’octubre, a les set de la tarda, el festival solidari al Teatre Clavé a favor de l’entitat local El Rusc. Així ho asseguren dues membres de l’associació, Nuria Clora i Montse Gispert, en l’habitual entrevista amb les entitats de cada dilluns.
Aquest és el tercer any consecutiu que l’Associació de Voluntariat de Tordera promou el festival benèfic. En les edicions anteriors els beneficis de l’acte es van destinar a Intermon Oxfam i al desenvolupament dels projectes de les dues ONG locals: Tordera amb Luya i l’Agermanament Tordera-Santa Rosa. L’entrevista de l’espai “La terenyina” amb Nuria Clota i Montse Gispert, membres de l’associació de voluntariat de Tordera la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES