IniciNoticiesComerçL’Associació de Comerços i Serveis TACS organitza la 2a Fira Rebaixes de...

L’Associació de Comerços i Serveis TACS organitza la 2a Fira Rebaixes de Tordera

fira rebaixesL’Associació de Comerços i Serveis TACS organitza, aquest proper cap de setmana del 25 i 26 de març, la 2a edició de la Fira Rebaixes de Tordera. Després de l’èxit de la primera edició l’any passat, la segona s’havia programat pel primer cap de setmana de març, per tal de liquidar els articles de la temporada d’hivern. Ara bé, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) promou del 20 al 26 de març la Setmana del Comerç i des de TACS van decidir participar-hi i aplaçar la Fira Rebaixes per fer-la coincidir amb aquestes dates. Ho explica el portaveu de l’associació, Toni Fernández.

fira rebaixes 1

El programa complet de totes les activitats previstes durant aquesta Setmana del Comerç es pot consultar a la web del CCAM. L’objectiu és impulsar el comerç de Catalunya i que els municipis organitzin iniciatives diverses. Toni Fernández avança què podrem trobar a la Fira Rebaixes de Tordera.

fira rebaixes 2

Fernández convida la gent de Tordera a participar d’aquesta fira.

fira rebaixes 3

La 2a edició de la Fira Rebaixes de Tordera, organitzada per TACS, es celebrarà a la Pista de l’Amistat. L’horari serà el dissabte de 10:00h a 20:00h i el diumenge de 10:00 a 13:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES