IniciNoticiesCulturaDiumenge s’estrena al Teatre Clavé PRISMES | MIRALLS | BERTRANA, un espectacle...

Diumenge s’estrena al Teatre Clavé PRISMES | MIRALLS | BERTRANA, un espectacle de creació pròpia emmarcat en l’Any Bertrana

PRISMESMIRALLSBERTRANA_TeatreClaveCoincidint amb la commemoració de l’Any Bertrana i en el si de les activitats programades a Tordera l’any 2017 en motiu de l’efemèride, el proper 26 de març el Teatre Clavé acollirà l’estrena d’un espectacle de creació pròpia vinculat a la vida i obra de Bertrana i al municipi de Tordera. Amb el títol Prismes/Miralls/Bertrana, l’espectacle vol ser una passejada per la vida de l’escriptor també des de l’òptica del canvi que s’ha generat en el territori i en la gent de Tordera. Un joc de miralls entre Bertrana i el municipi que el va veure néixer, a partir de textos de Josafat (1906), la seva novel·la més coneguda. La natura, com a element essencial en l’imaginari de Josafat i també com a element característic de Tordera, serà el teló de fons d’un espectacle de creació pròpia que combina música, dansa, teatre, projeccions audiovisuals i literatura. Josep Navarro és el director del Teatre Clavé.

prisma bertrana 1

En el marc d’un esdeveniment de caràcter nacional com és la commemoració dels 150 anys del naixement de Prudenci Bertrana, Prismes/Miralls/Bertrana sorgeix d’un projecte de tradició cultural com és el Centre de Formació Artística, integrat per l’Escola de música, l’Escola de dansa, l’Aula de Belles Arts i l’Aula de Teatre i que suma avui més de 15 anys de trajectòria. Sota la direcció de Levi Espada, Prismes/Miralls/Bertrana compta amb un repartiment integrat per en Carles Vendrell (interpretació), l’Anna Rodríguez (coreografia i dansa), en Sergio Dorado (guitarra), en Víctor Palacios (cant) i la Tess Masero (creació audiovisual); tots ells antics alumnes del Centre de Formació Artística i avui docents i/o professionals en cadascuna de les seves especialitats artístiques. Un espectacle amb segell propi a l’alçada de la resta d’actes integrats a l’Any Bertrana.

prisma bertrana 2

L’espectacle s’estrenarà el diumenge 26 de març a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 12€ anticipada i 15€ a taquilla el mateix dia de la funció i es poden adquirir a través del web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

ÚLTIMES NOTÍCIES