IniciNoticiesSocietatL'última pista de la dona de Pineda desapareguda la situa per la...

L’última pista de la dona de Pineda desapareguda la situa per la zona de Tordera

justinaEls diversos cossos de seguretat continuen les tasques de recerca activa de la Justina Muñoz Barba, la veïna de Pineda de Mar que està desapareguda des dissabte passat. La dona estaria desorientada i pateix demència.

L’última pista la situa per la zona de Tordera. Aquest migdia la Policia Local ha informat que els gossos de recerca han marcat un possible rastre a prop de l’estació i es centrarà la recerca a Tordera.

En les tasques de recerca hi participen Policies locals, Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i voluntaris de Protecció Civil. En aquest sentit, la policia local de Tordera s’hauria afegit al dispositiu fent recerca per zona forestal.

La Justina té 68 anys, fa 1,62 d’alçada i pesa 58 quilos. Quan va desaparèixer anava vestida amb un jaqueta de tall clàssic d’hivern de color morat, botes altes de color gris i duia un mocador de coll.

Es demana la col·laboració ciutadana i per qualsevol informació contactar al 653.97.35.28 o bé Policia Local de Pineda és el 93 762 96 00 i Policia Local de Tordera 93.764.06.15

ÚLTIMES NOTÍCIES