IniciNoticiesEducacióNous cursos de Català a Tordera

Nous cursos de Català a Tordera

consorcinormalitzacioEl Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) inicia un nou període d’inscripcions dels cursos de català per a la millora de les habilitats comunicatives. D’aquesta manera, i amb el lema “Connecta’t al català”, dona continuïtat a l’oferta de cursos del 2017 per atendre totes les necessitats lingüístiques, tant orals com escrites.

El valor afegit de l’oferta formativa del Consorci rau en la diversitat d’activitats culturals complementàries que els alumnes fan dins i fora de l’aula.

El CPNL ofereix cursos presencials en una àmplia franja horària per arribar a tots els públics, amb horaris que permeten compatibilitzar la formació amb la feina o els estudis. A Tordera s’oferiran cursos de nivell Bàsic 2 -Dimarts i Dijous de 9:00h a 10:30h-, Elemental 3 -Dimarts i Dijous de 15:00 a 17:00 de la tarda- i Suficiència 3 -Dimarts i Dijous de 10:45h a 12:45h-. La matriculació està oberta i els cursos s’iniciaran el 28 de Març. La tècnica del consorci a Tordera, Olga Ubach, apunta que molts usuaris dels cursos són catalanoparlants en atur, que busquen millorar el seu nivell de català.

catala 1

Ubach apunta que en els nivells més bàsics, les persones tenen vergonya a parlar Català.

catala 2

Per informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina de Serveis Personals, els dilluns i dimecres de 10:00h a 12:00h i els dimarts i dijous de 12:00h a 14:00h. Les places són limitades.

ÚLTIMES NOTÍCIES