IniciNoticiesCulturaEl Consell Comarcal del Maresme impulsa la segona trobada d’escriptores del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme impulsa la segona trobada d’escriptores del Maresme

trobada_escriptores_maresmeDesprés de l’èxit de l’edició 2016, el Consell Comarcal del Maresme torna a organitzar, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, la Trobada d’escriptores del Maresme. Aquest any amb novetats importants com una fira en la qual una trentena d’escriptores de la comarca podran promocionar els seus llibres. A més, es retrà homenatge a les maresmenques Lola Anglada (Tiana) i Lola Casas (Mataró).

La Trobada d’escriptores del Maresme vol ajudar a visibilitzar la literatura feta per dones de la comarca. En aquest sentit, el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Maresme està elaborant una Guia que recull les dones de la comarca que es dediquen a l’escriptura, un col·lectiu important que sovint té problemes per donar a conèixer la seva obra. Aquesta Guia es presentarà el 18 d’abril en el decurs de la Jornada que el Consell Comarcal dedica a la dona literata.

La Jornada consta de dues parts. Entre les 12:00h i les 18:00h es farà una fira a la Plaça Miquel Biada de Mataró (davant del Consell Comarcal) on una trentena d’escriptores de la comarca promocionaran les seves obres.

A partir de les 18:30h es farà a la Sala de Plens l’acte més institucional amb xerrades homenatge a les maresmenques Lola Anglada i Lola Casas i es presentarà la Guia d’escriptores del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES