IniciNoticiesEsportsEl Club Icestock Tordera torna a engegar el seu projecte i organitza...

El Club Icestock Tordera torna a engegar el seu projecte i organitza una exhibició coincidint amb la Fira Mercat del Ram

logo-club-icestock2El Club Icestock Tordera va celebrar aquest passat dissabte la reunió que tenia com a principal objectiu poder tornar a engegar i recuperar l’activitat d’aquesta entitat esportiva. Aquesta trobada va ser convocada pel secretari en funcions i president de l’Agrupació de l’Amistat, Esteba Maresma. Ell mateix ens explica com va anar aquesta primera convocatòria.

Maresma icestok 1

En aquesta reunió es va quedar que el dissabte 8 d’abril coincidint amb la Fira Mercat del Ram, de 17:00 a 19:00h de la tarda a la Pista de l’Amistat es farà un taller i exhibició de l’Icestock per tal de poder cridar l’atenció i ensenyar aquest esport amateur. Durant la Fira del Ram, l’entitat també disposarà d’un estand que ajudarà a realitzar la difusió d’aquesta iniciativa. Maresma comenta que a partir d’ara s’engega una campanya de promoció d’aquest esport, no només al nostre poble, sinó també a diversos municipis de la comarca, que té com a objectiu poder engrescar a la població.

maresma icestok 2

L’icestock és una espècie de petanca que es jugava en el gel. Aquest joc va anar evolucionant i actualment es pot jugar en equip i individual i en diverses modalitats (llançament, en equip, tècnica…) es pot jugar al gel (modalitat d’hivern) i sobre asfalt (modalitat d’estiu).

És un esport amateur que compta amb federació internacional, amb normes de joc i en aquest moment és un esport reconegut pel Comitè Olímpic Internacional (COI) i que aspira a ésser esport olímpic en un futur. A Catalunya, s’hi va introduir l’any 2005

ÚLTIMES NOTÍCIES