IniciNoticiesEntitats274 persones es beneficien de l’ajuda del centre de distribució d’aliments i...

274 persones es beneficien de l’ajuda del centre de distribució d’aliments i roba De Tots

rebost solidariEl setembre passat es va posar en marxa el sistema de punts al centre de distribució d’aliments i roba de Tordera, el De Tots. Mig any després, els responsables del centre fan una valoració positiva del seu funcionament. Hi acudeixen les persones derivades de Serveis Socials i, en funció dels punts de què disposen, escullen els productes segons les seves necessitats, igual que en un supermercat. Ho explica Mar Julià, Coordinadora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera.

de tots 1

Actualment, 274 persones de Tordera es beneficien de l’ajuda del centre De Tots. Hi van un cop al mes. Per accedir-hi, però, cal que la persona o família estigui empadronada al municipi, com a mínim des de tres mesos abans. La coordinadora del centre, Montse Arroyo, explica que la primera vegada que algú hi va es fa un acolliment i recorda que també es reparteixen productes frescos.

de tots 2

Fins i tot tenen aliments específics per a persones amb necessitats especials, com els celíacs o els intolerants a la lactosa, entre d’altres.

Per altra banda, hi ha el rober, que funciona amb preus simbòlics.

El centre De Tots està situat a la Nau 16 del carrer B del Polígon Industrial de Can Verdalet. Està gestionat conjuntament per l’Ajuntament de Tordera, l’Associació de Voluntariat, Creu Roja de l’Alt Maresme i l’Església Missionera Evangèlica (s’encarrega del rober). L’horari de distribució d’aliments i roba és els dimarts i dijous, de 9 del matí a dos quarts d’1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES