IniciNoticiesSocietat 40 VOLUNTARIS DE TORDERA PARTICIPARAN DEL 11 AL 15 D'OCTUBRE EN...

40 VOLUNTARIS DE TORDERA PARTICIPARAN DEL 11 AL 15 D’OCTUBRE EN L’ORGANITZACIÓ DELS SPECIAL OLYMPICS QUE SE CELEBRA A LLORET DE MAR.

Més de 40 voluntaris de Tordera participaran del 11 al 15 d’octubre, en la vuitena edició dels jocs Special Olympics, que acull Lloret de Mar. Els Special Olympics són un moviment internacional, sense anim de lucre, on el principal objectiu és fomentar el desenvolupament personal i la integració de les persones amb discapacitat psíquica a través de l’esport.
Aquest autocars sortiran a tres quarts de 9 del mati i a les 3 de la tarda des de Sant Pere, parc de la sardana i plaça Lluís Companys. La tornada serà a dos quarts de 2 i un quart de 8 del vespre amb sortida des de l’estació d’autocars de Lloret de Mar.
Els atletes què participaran en aquest jocs, vindran de diferents llocs de l’estat, de països europeus, americans i africans. Catalunya és capdavantera en el tractament a esportistes amb discapacitats. Aquest jocs comptaran amb la participació d’uns 2.200 esportistes i més de 400 entrenadors distribuïts en 16 disciplines esportives i al voltant d’un miler de voluntaris procedents de 16 països del món.

ÚLTIMES NOTÍCIES