L’entitat La Peixera ja treballa per organitzar la Fira de Sant Jordi 2017 a Tordera


bases fira sant jordiL’associació torderenca La Peixera ja ha engegat la maquinaria de treball per la Fira de Sant Jordi 2017. Enguany la fira arriba a la cinquena edició i ho fa amb la particularitat que el 23 d’abril és diumenge. Tradicionalment, la fira s’havia celebrat a la Plaça de l’Església. L’any passat es va traslladar a la Plaça de la Concòrdia perquè a la nit hi havia programat un concert a la Plaça de l’Ajuntament i, aquest any, l’emplaçament escollit és l’Avinguda Països Catalans. La presidenta de La Peixera, Montse Haro, explica que el canvi d’ubicació és degut al mercat del diumenges a Tordera.

fira sant jordi 1

La Fira de Sant Jordi s’allargarà durant tot el dia, el 23 d’abril, de les 10 del matí a les 8 del vespre. Poden participar-hi amb una parada totes les entitats de Tordera, llibreries, floristeries i empreses i particulars que tinguin productes exclusius relacionats amb Sant Jordi, sempre donant preferència a la gent del nostre municipi. Aquells que vulguin oferir alguna actuació cal que enviïn un correu electrònic a l’adreça festival.peixera@gmail.com. Montse Haro ens avança alguns detalls de la programació.

fira sant jordi 2

Les inscripcions per participar a la Fira de Sant Jordi, ja sigui amb una parada o amb alguna actuació o activitat, es poden fer fins el 14 d’abril a través de la pàgina de Facebook de l’associació La Peixera o a la pàgina web de l’Ajuntament, omplint el formulari que trobaran juntament amb les bases de participació.

La Peixera és una entitat torderenca sense ànim de lucre que promou la cultura i les arts.