Obre l’exposició “Veritats i Mentides sobre el Cànnabis”


casal jovesDurant aquesta setmana, el Casal de Joves de Tordera presenta l’exposició “Veritats i Mentides sobre el Cànnabis”, en el marc del mes de la salut.

Segons les dades de l’Enquesta de consum de l’Alt Maresme de 2016, el cànnabis és la droga no legal més consumida pels nostres joves. Més d’un terç declaren haver-ne pres més de 10 vegades els darrers 30 dies. 

Un dels fets més importants que s’observen és la prevalença del consum de cànnabis per sobre del consum de tabac, emparant-se en el mite que la marihuana és molt més natural i no porta tants productes químics com el tabac. Cal trencar amb aquesta falsa concepció. La tècnica del pla intermunicipal de drogodependències, Mar Latorre, explica que els darrers estudis indiquen que més de la meitat dels joves de l’Alt Maresme d’entre 14 i 18 anys han patit alguna intoxicació aguda per consum d’alcohol i un 60% dels joves han tastat el cànnabis.

Mar Latorre

La mostra “Veritats i Mentides sobre el Cànnabis” es podrà visitar fins el 27 de març al Casal de Joves, en l’horari habitual de l’equipament.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca