Els primers equips torderencs es desinflen en una jornada decisiva per a tots ells


hoqueiDeixem enrere un cap de setmana decisiu en el calendari de la majoria de les competicions dels primers equips torderencs. Cap d’ells ha pogut aprofitar la jornada que hagués significat poder fer un pas endavant dins de les seves respectives lligues. El sènior femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera segueix desaprofitant oportunitats per poder seguir vives per la lluita de la permanència. Varen visitar la pista del Granollers aquest dissabte per la tarda i les torderenques van sumar una nova derrota per un clar 63-37. El sènior masculí de la mateixa entitat tampoc va poder seguir amb la línia positiva i també va acabar caient per un marcador final de 79-60 ala pista del CESET. El Club Patí Tordera se li va fer grossa la visita a Astúries en un mal partit dels grocs i vermells que es desendollen per la lluita de l’ascens a l’OK Lliga. Van perdre per 3-1. Aquest proper cap de setmana el primer equip de l’hoquei li tocarà jugar dos partits al Pavelló Parroquial.

Qui tampoc va poder fer els deures aquest passat cap de setmana va ser el CFTordera de tercera catalana. Qui juga amb foc, acaba cremant-se i els locals no van poder tancar a temps l’empat que de nou van haver de remuntar després d’encaixar dos gols del Mont-Ras. En el minut 89, els visitants van posar el definitiu 2-3 a l’electrònic.