La Roureda participa al projecte “Lletra a lletra fem municipi”


Lletraalletra_municipiEls alumnes de 2n de primària de l’escola la Roureda estant realitzant aquest curs el projecte Lletra a lletra fem municipi subvencionat per la Diputació de Barcelona. El projecte sorgeix amb l’objectiu de treballar totes les dimensions de les competències lingüístiques a l’escola. L’edició d’enguany es titula Llibres en mans de dones i els nens i nenes l’estan treballant a través de les autores Joana Raspall i la Lola Anglada.

Llibres en mans de dones és un projecte de territori en què l’escola ha rebut el suport de la Biblioteca, de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona. Concretament dos professionals de la Diputació han fet l’acompanyament intentant apropar les autores i els seus coneixements sobre la poesia als alumnes. Així s’explicava el projecte en els alumnes de 2n de l’escola la Roureda.

lletra fem municipi

La mostra de la feina dels alumnes  es podrà veure a la sala d’actes de la Biblioteca de Tordera del 26 de maig al 16 de juny de 2017, essent la inauguració el dijous 1 de juny. El projecte inclou una visita guiada a la Biblioteca Nacional de Catalunya, que els alumnes van realitzar el darrer 3 de febrer. Aquesta sortida va permetre donar a conèixer l’existència d’aquesta institució pública, la seva història i quines són les principals tasques que desenvolupa, així com la seva importància en la conservació de publicacions i edicions catalanes.