IniciNoticiesCulturaL'espectacle "Més Bertrana, més!" guardonat a Figueres amb el Premi Iniciatives renovadores

L’espectacle “Més Bertrana, més!” guardonat a Figueres amb el Premi Iniciatives renovadores

mer bertrana mesL’espectacle literari-musical Més Bertrana, més! interpretat per la cobla Ciutat de Girona i amb la lectura de textos d’Anna Farriol, va ser guardonat en la categoria d’iniciatives renovadores en el marc dels Premis Capital de la Sardana que es van donar a conèixer dissabte passat al Teatre el Jardí de Figueres.

L’espectacle, produït per l’Ajuntament de Tordera, amb guió del director de serveis personals de l’Ajuntament, Xavier Sanjuan, i dirigit per Joan Teixidor, es va estrenar el 19 de gener al Teatre Clavé de Tordera en motiu de la celebració de l’Any Bertrana, commemoratiu dels 125è i 150è aniversari del naixement d’Aurora i Prudenci Bertrana. Aquell dia, el regidor de Cultura, Josep Llorens ja destacava la qualitat de l’acte que havia donat el tret de sortida a l’any Bertrana arreu de Catalunya.

mes bertrana

Els premis Capital de la Sardana volen ser un reconeixement a persones, entitats i institucions que han desenvolupat una tasca de difusió i defensa de la sardana i la dansa tradicional. La Comissió Capital de la Sardana és l’encarregada d’atorgar-los segons les categories establertes després de recopilar, proposar i analitzar les diverses propostes presentades. Aquest any s’ha proclamat Figueres com a Capital de la Sardana 2017.

ÚLTIMES NOTÍCIES