IniciNoticiesSocietat LA POLICIA LOCAL DE TORDERA HA DETINGUT AQUESTA MATINADA UN PERSONA...

LA POLICIA LOCAL DE TORDERA HA DETINGUT AQUESTA MATINADA UN PERSONA QUE VOLIA ROBAR EN UN ESTABLIMENT. AQUEST ÉS EL SEGON CAS EN MENYS DE TRES DIES D’INTENTS DE ROBATORIS A LA LOCALITAT.

La policia local de Tordera ha detingut aquesta matinada un individu que intentava robar en un establiment comercial. Dona la casualitat que la matinada de diumenge a dilluns, la policia local també van detenir un altre individu amb la mateixa finalitat.
Segons La Policia Local de Tordera aquesta nit passada s’ha procedit a la detenció de B.A. com presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els fets van succeir sobre les 4 de la matinada quan un veí va avisar a la Policia Local que dos homes intentaven forçar la porta d’un establiment. Al lloc es va desplaçar una patrulla de la Policia Local i va observar la porta de l’establiment forçada però sense que els autors haguessin arribat a accedir. Posteriorment es va localitzar a B.A., el qual coincidia amb la descripció donada pel veí, prop de l’establiment i es va procedir a la seva detenció conjuntament amb una dotació de Mossos d’Esquadra. El detingut va ser traslladat a les dependències de Mossos d’Esquadra en espera de ser posat a disposició judicial.

ÚLTIMES NOTÍCIES