IniciNoticiesSocietat LA GENERALITAT ANUNCIA QUE EL PRIMER SEMESTRE DEL 2007 COMENÇARÀ LES...

LA GENERALITAT ANUNCIA QUE EL PRIMER SEMESTRE DEL 2007 COMENÇARÀ LES OBRES D’AMPLIACIÓ DE L’AUTOPISTA DEL MARESME ENTRE PALAFOLLS I TORDERA.

El primer semestre del 2007 començaran finalment les obres d’ampliació de l’autopista C-32 entre els termes de Palafolls i Tordera. El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) reprèn, doncs, un projecte ajornat des del 2001 a través de la publicació en el DOGC de la relació de les finques que quedaran afectades per les obres. L’actuació, a càrrec de la concessionària Acesa i amb un cost de 23 milions d’euros, està condicionada per la decisió final del Ministeri de Foment sobre el traçat definitiu del desdoblament de l’N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva i que l’enfronta amb el municipi de Blanes.
El nou tram tindrà una longitud de 3,4 quilòmetres i el formaran dos carrils –ara en té tres– de 3,5 metres d’amplada per cada sentit de la circulació. L’obra significarà també una remodelació de l’enllaç existent ara a Palafolls i la formació d’un nou enllaç final sobre la carretera GI-600, que uneix Blanes i Tordera. Aquest enllaç, segons recull el projecte, es resoldrà amb la construcció d’una rotonda aixecada sobre el tronc de l’autopista. L’estructura més destacada en l’ampliació és un viaducte de 800 metres de longitud que creuarà el riu Tordera, passarà per la zona de Jalpí i sobre la línia de tren Blanes-Maçanet. Aquest viaducte, integrat per dos ponts paral·lels, un per a cada sentit, “permet evitar l’impacte que suposaria la construcció d’un terraplè a la zona de Jalpí”.

ÚLTIMES NOTÍCIES