IniciNoticiesCulturaLa geganta de Tordera, la Roseta, participa a la trobada “Gegantes per...

La geganta de Tordera, la Roseta, participa a la trobada “Gegantes per la igualtat” de Sant Iscle de Vallalta

 

 

Screenshot 2017-03-12 13.16.11Més d’una vintena de colles geganteres d’arreu de Catalunya i l’Aragó van participar, aquest dissabte, a la trobada “Gegantes per la igualtat”, que es va celebrar a Sant Iscle de Vallalta. A la celebració, emmarcada dins els actes del Dia Internacional de la Dona (que es commemora cada 8 de març), hi va participar la geganta de Tordera, la Roseta, acompanyada pels geganters i grallers del nostre municipi. Les d’Hostalric, Arbúcies, Santa Eulàlia de Ronçana, Verdú, Canet o Palafolls són altres colles geganteres que van participar de la jornada.

L’acte va començar amb una enlairada de globus de color lila i, tot seguit, es va fer una cercavila de totes les gegantes pels carrers de Sant Iscle, que va finalitzar al pavelló del municipi. Aquí, les gegantes van oferir una mostra de balls i la coneguda xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, Carme Ruscalleda, va ser l’encarregada de fer un parlament.

A la trobada gegantera d’ahir a Sant Iscle de Vallalta no hi va participar cap gegant. Des de la regidoria de Cultura i Igualtat d’aquest municipi maresmenc es va pensar un acte singular per reivindicar el Dia de la Dona i es va inventar una trobada de gegantes.

ÚLTIMES NOTÍCIES