IniciNoticiesCulturaDemà finalitza el període de presentació de treballs del concurs literari Sant...

Demà finalitza el període de presentació de treballs del concurs literari Sant Jordi

concurs_sant_jordiLa Regidoria de Cultura tancarà demà la convocatòria de presentació dels treballs per al Concurs literari Premis Sant Jordi.

Com cada any, s’estableixen les categories infantil, juvenil i adults, dividides en grups i amb diferents modalitats (poesia, prosa i recerca). També per aquest any es manté la Beca de Recerca Local Salvador Vendrell i el Concurs de Punts de llibre “Baron de Carlos”. Per aquesta edició i com a novetat, coincidint amb la celebració de l’Any Bertrana, la regidoria promou una nova modalitat a la categoria adults (grups E i F), que consisteix en el premi de periodisme Impromptus Prudenci Bertrana. Per optar a aquest premi, dotat amb 200€ per al grup E i 300€ al grup F, caldrà presentar una crònica periodística de caire subjectiu sobre algun tema quotidià, basat en la realitat social i local i en la línia dels articles periodístics que escrivia Prudenci Bertrana. 

El termini de presentació dels treballs per al Concurs literari Premis Sant Jordi serà demà 10 de març, a les 14:00h, a l’OAC de l’Ajuntament. 

Les bases de la convocatòria s’han procurat adaptar a les de la Mostra Literària del Maresme, per la qual cosa l’Ajuntament es reserva el dret de presentar a aquest certamen els primers i segons premis de cada grup i modalitat.  

El veredicte del jurat es farà públic durant la setmana de Sant Jordi, coincidint amb altres iniciatives culturals que es preparen per aquella setmana a l’entorn de l’Any Bertrana, com ara l’estrena del documental sobre la vida i l’obra de l’autor, el proper 20 d’abril al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES