IniciNoticiesEducacióEl Partit Popular demana al parlament que el govern finalitzi la segona...

El Partit Popular demana al parlament que el govern finalitzi la segona fase de l’Institut

maria jose garcia cuevasEl PPC va demanar ahir al govern que finalitzi la segona fase de les obres de l’Institut, i que compleixi els compromisos adquirits en matèria educativa amb l’Ajuntament.

A través d’una proposta de resolució presentada pel grup parlamentari popular i debatuda en la Comissió d’Educació, la diputada Maria José García Cuevas va instar el govern a que “si finalment la Conselleria no construeix l’institut escola, tal com va prometre als veïns, i es decanta únicament per l’Institut, almenys es garanteixi l’adscripció preferent dels alumnes de l’escola Serra de Miralles”

Cuevas va destacar la preocupació de les famílies “que volen estar tranquil·les en relació a la construcció de la segona fase de l’institut i de la nova escola Serra de Miralles, en el terreny que havia de ser per a l’institut escola”. Per això, va exigir també el compliment del conveni signat amb l’Ajuntament de Tordera respecte al pagament del cost de les obres de la primera fase que va haver d’avançar el municipi, així com que es destini una partida pressupostària específica per a la construcció d’un nou edifici per a l’escola Serra de Miralles.

En el darrer Plenari, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va comunicar que la Junta de Govern de l’Ajuntament havia ratificat el conveni del Departament d’Ensenyament per construir la segona fase del centre. Ara només faltaria la signatura de la Consellera Ruiz amb el vistiplau d’Economia. En aquest sentit, l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, volia tranquil·litzar les famílies i va assegurar que l’obra estaria acabada “amb el temps suficient”.

ÚLTIMES NOTÍCIES