IniciNoticiesCultura L'ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN I RÀDIO TORDERA OBREN EL PERÍODE DE...

L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN I RÀDIO TORDERA OBREN EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL 16è CONCURS DE POESIA. ENGUANY L’ORGANITZACIÓ HA DECIDIT NO REALITZAR EL CONCURS DE RAPSODES.

L’associació de gent gran de l’Esplai, amb el suport de la fundació “La Caixa” i Ràdio Tordera ha organitzat un any més el concurs de poesia. La principal novetat d’enguany serà la desaparició del concurs de rapsodes.
El concurs de poesia estarà dividit per quatre grups: el grup A, fins als 9 anys; grup B de 10 a 14 anys; grup C de 15 a 20 anys i el grup D a partir de 21 anys. Cada treball haurà de tenir un màxim de 30 versos i s’hauran de signar amb un pseudònim o lema. El nom, cognoms i l’adreça de l’autor hauran d’anar dins d’un sobre tancat i caldrà entregar quatre còpies del treball abans del 31 de octubre al local de l’Esplai o a Ràdio Tordera.
Les poesies es podran lliurar fins al dia 31 d’octubre en el local de l’esplai o bé a Ràdio Tordera.
El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 25 de novembre, a les 9 de la nit a la sala d’actes de l’esplai. Durant el l’entrega de premis es recitaran les poesies guanyadores.

ÚLTIMES NOTÍCIES