IniciNoticiesEsportsEl primer equip del Futsal Tordera es retira de la competició per...

El primer equip del Futsal Tordera es retira de la competició per desavinences amb la Federació Catalana de Futbol Sala

futsal 16-17La trajectòria del primer equip del Futsal Tordera a la primera nacional catalana ha durat fins a la jornada 18. Per desavinences amb la Federació Catalana de Futbol Sala, entitat que organitza la lliga, els capitans de l’equip i la junta directiva van decidir aquest passat divendres que, ara per ara, era millor no continuar competint.

La problemàtica ja es va iniciar la temporada passada amb el tracte que va rebre l’equip torderenc a la Copa Catalunya, amb diverses decisions polèmiques durant els partits que van condicionar al Futsal Tordera. Arrel d’això, el conjunt ja va començar molest la temporada i durant l’any això no ha millorat, fins al punt d’haver d’ajornar diversos enfrontaments, sumats als canvis d’horaris que feien alguns conjunts de la lliga, coneixent la limitada disponibilitat d’alguns jugadors grocs i vermells pels horaris laborals. Però la gota que va fer vessar el got es va produir fa tres setmanes quan els àrbitres no es van presentar al partit contra el Sant Celoni per raons federatives. Escoltem el president del club David Rosa explicant els motius pels quals han pres aquesta decisió.

Rosa baixa futsal 1

Ahir al vespre, Rosa també va confirmar que ja han comunicat a la Federació Catalana de Futbol Sala que es desvinculen d’aquesta institució i que a partir de la propera temporada, l’equip sènior militarà a les competicions de la Federació Catalana de Futbol que també organitza la modalitat de futbol sala.

Rosa baixa futsal 2

Tot i la baixa, el conjunt no desapareix. A partir d’ara, només entrenaran un cop per setmana per tal de no perdre el ritme i preparar-se pel proper curs a la nova federació.

ÚLTIMES NOTÍCIES