IniciNoticiesPolítica EL MINISTERI DE MEDI AMBIENT DÓNA LLUM VERDA AL DESDOBLAMENT DEL...

EL MINISTERI DE MEDI AMBIENT DÓNA LLUM VERDA AL DESDOBLAMENT DEL TRAM TORDERA-MAÇANET DE LA SELVA DE LA N-II, PEL TRAÇAT QUE DEFENSAVA L’AJUNTAMENT DE TORDERA I LA PLATAFORMA SALVEM JALPÍ.

Després de molts anys, la feina realitzada per l’ajuntament de Tordera i la plataforma Salvem Jalpí han donat els seus fruïts. El Ministeri de Medi ambient ha donat llum verda al tram Tordera-Maçanet de la Selva de la N-II. De les alternatives estudiades ha resolt que la proposta defensada per l’ajuntament de Tordera i la plataforma Salvem Jalpí, denominada Blanes no té afectacions sobre espais de la Xarxa Natura 2000 i habitats naturals prioritaris, cosa que fa que es consideri ambientalment viable.
Un cop aclarit per on passarà la carretera, el proper pas serà elaborar el projecte constructiu.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, confia que l’any 2008 estiguin iniciades les obres de la Nacional II.
Joan Carles Garcia, ha destacat el treball de tots els membres de la plataforma salvem jalpí, al llarg d’aquest darrers anys, què ha permès que les obres de desdoblament de la N-II i prolongació de l’autopista del Maresme, passin pels traçats proposats per Tordera.
El traçat definitiu del desdoblament de la N-II entre Tordera i Maçanet de la selva s’ha publicat avui mateix al butlletí oficial de l’estat.

ÚLTIMES NOTÍCIES