IniciNoticiesCulturaLA FESTA MAJOR DE TORDERA ARRIBARÀ DIUMENGE A LA RECTA FINAL AMB...

LA FESTA MAJOR DE TORDERA ARRIBARÀ DIUMENGE A LA RECTA FINAL AMB L'ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L'HEREU, I LA CURSA D'ASES, COM A PRINCIPALS ACTIVITATS.

La festa major de Tordera arribarà diumenge a la recta final. A les 9 del matí al parc de la sardana, es realitzarà el cinquè torneig de petanca de festa major, organitzat pel club petanca Tordera. A les 10, tercer torneig de volei platja. A les 11 s’ iniciarà el tradicional concurs de castells de sorra, en el parc de la sardana. La regidora de festes, Maria Angels Cayro ens parla sobre l’ activitat.
A dos quarts de 5 tarda el pavelló poliesportiu serà escenari d’ un torneig femení de basquet. A dos quarts de 5, a la pista de l’ amistat concert de festa major a càrrec de l’ orquestra gironina. A les 6 torneig de basquet i al parc prudenci bertrana cursa d’ ases, a partir de 16 anys. Tot seguit passejada infantil amb ases.
A les 7, en el camp municipal d’ esports s’ iniciarà un partit de futbol del segon equip. També a les 7 al parc de la sardana audició de sardanes a càrrec de la cobla vila d’ olesa. A la mateixa hora està prevista la rebuda de les pubilles i els hereus convidats a la festa major. A les 8 ball de tarda amb l’ orquestra Gironina. A les 11 de la nit, la plaça de l’ església serà escenari de la serenata i a les 12 ball de nit. A la mitja part és proclamarà la pubilla i l’ hereu de Tordera 2007. En aquest acte, s’ acomiadaran Silvia Puig i Oscar Abarquero, ells dos ens feien una valoració del seu any de pubillatge.

Tot i això, els dos joves torderencs continuaran en el món del pubillatge representant la comarca del maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES