IniciNoticiesEntitatsCREU ROJA I L'ÀREA DE BENESTAR SOCIAL ORGANITZEN UN TALLER FORMATIU PER...

CREU ROJA I L’ÀREA DE BENESTAR SOCIAL ORGANITZEN UN TALLER FORMATIU PER A CUIDADORS/ES INFORMALS.

L’Àrea de Benestar Social, Creu Roja i l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris organitzen un curs de formació bàsica per a cuidadors i cuidadores que no tinguin titulació en aquest àmbit.
El curs està adreçat especialment a totes les persones que tenen al seu càrrec persones depenents i necessiten rebre informació per fer aquesta activitat. En aquest sentit, el curs pretén donar informació bàsica i molt gràfica sobre diferents temes relacionats amb la salut, l’alimentació, la higiene, la cura de la pell, la incontinència, les demències, la mobilitat i sobre l’experiència de cuidar, entre d’altres aspectes d’interès.

El curs tindrà lloc al local de Creu Roja de Tordera els dies 15, 22 i 29 de novembre i 11, 13 i 20 de desembre, de 7 a dos quarts de 10 de la nit. Tots els que participin al curs rebran una guia pràctica i un dvd amb aquesta temàtica.
Finalment, per totes les persones interessades en participar al curs, s’ha organitzat una sessió informativa que tindrà lloc el dia 8 de novembre, a les 20 vespre a la biblioteca.
El curs de formació de cuidadors rep el suport de l’Institut Català de la Salut i la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES