IniciNoticiesPolítica EL PORTAVEU DEL GRUP PARLAMENTARI DE CIU FELIP PUIG ES REUNEIX...

EL PORTAVEU DEL GRUP PARLAMENTARI DE CIU FELIP PUIG ES REUNEIX AMB MÉS DE 80 EMPRESARIS DEL MUNICIPI DINS ELS ACTES DE CAMPANYA ELECTORAL.

CiU de Tordera va reunir ahir un vuitantena d’empresaris i comerciants de Tordera en un dinar, emmarcat dins la campanya electoral. L’acte va comptar amb l’assistència del portaveu del grup parlamentari de CiU Felip Puig i amb l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va aprofitar l’acte per criticar les recents declaracions de la consellera Montserrat Tura a Tordera, on assegurava que el govern de la generalitat havia fet més escoles i ambulatoris que mai. L’alcalde recordava que l’ajuntament de Tordera ja ha cedit tots els terrenys per la construcció dels equipaments escolars i sanitaris de Tordera, i que el govern català no ha desenvolupat aquest projectes. 
CiU de Tordera no acabarà aquí la campanya electoral. El portaveu del grup parlamentari de CiU Felip Puig tornarà diumenge a Tordera per fer campanya entre els visitants del mercat.

ÚLTIMES NOTÍCIES