IniciNoticiesEsportsTot a punt per la segona Diada de l’Esport Escolar

Tot a punt per la segona Diada de l’Esport Escolar

diada esportDes del mes de setembre, una comissió de treball formada per mestres i professors d’educació física dels centres escolars de Tordera, s’han encarregat d’organitzar i coordinar la segona diada de l’esport escolar que es durà a terme demà divendres i que rep el suport de les regidories d’Ensenyament i Esports de l’Ajuntament. És tracta d’una activitat que va néixer ja fa un any amb la intenció de reformular el plantejament i els objectius del que havia estat fins al moment, el Cros escolar. Joan Tarruella professor del Vedruna Tordera ens comenta el canvi de format que ha viscut la jornada durant els darrers anys.

Tarruella diada esport 1

Hi participaran tots els alumnes de primària i secundària de les escoles i els instituts de Tordera. Enguany la diada segueix buscant noves formules per poder potenciar la salut i l’esport entre els joves del nostre municipi. Escoltem a la professora d’educació física del Serra de Miralles, Erika Gutiérrez i Joan Tarruella.

Gutierrez Tarruella diada esport 2

La regidora d’esports Bàrbara Vergés ens va avançar la setmana passada com es repartirà la jornada esportiva de divendres.

Verges diada esport 3

Erika Gutiérrez i Joan Tarruella ens expliquen que els alumnes estan il·lusionats i ben involucrats amb el projecte esportiu.

Gutierrez Tarruella diada esport 4

Cal recordar que la diada es realitzarà durant el matí en horari escolar i que per qüestions de seguretat i coordinació, els circuits seran tancats. Per tant, les famílies no podran participar de l’esdeveniment. Des de l’organització, fan saber que crearan un recull fotogràfic de la jornada per tal de immortalitzar totes les activitats que els escolars duguin a terme.

ÚLTIMES NOTÍCIES