IniciNoticiesEntitatsEl PSC Tordera renova executiva

El PSC Tordera renova executiva

executiva pscEl PSC de Tordera ha renovat la seva executiva que continuarà encapçalant Conxita Rodríguez com a Primera Secretària. Hi ha alguns canvis, l’anterior secretària d’organització, Carme Fernández, deixa el seu  càrrec perquè ara ha passat a  formar part   de la Comissió executiva del Maresme.

A la nova executiva, Toñi Garcia serà la secretària d’organització; Maria Purificación Lucena serà secretària de Finances; i Maria Jesús Caubilla secretària de Mitjans de Comunicació. Els vocals seran Joan Galán, Isidro García Llamas, Carmen Fernández i Silvia Jiménez. La Primera Secretària dels socialistes torderencs, Conxita Rodríguez creu que s’ha format un equip amb ganes de treballar per Tordera.

executiu psc 1

Com a convidat i partícip de totes les decisions hi haurà el regidor Rafa Delgado, que es dedicarà única i exclusivament a la gestió municipal. Rodríguez es mostra preocupada per la feble situació del govern municipal amb minoria amb el suport d’un regidor trànsfuga.

executiu psc 2

En l’ assemblea de renovació de la Comissió Executiva i va assistir el Secretari d’Organització de la Federació, Miquel González. En acabar es va celebrar una calçotada  on van assistir afiliats i simpatitzants del partit.

ÚLTIMES NOTÍCIES