IniciNoticiesCulturaLA PASSEJADA AMB MOTOS CLÀSSIQUES, LA CLOENDA DEL CURSET DE SARDANES I...

LA PASSEJADA AMB MOTOS CLÀSSIQUES, LA CLOENDA DEL CURSET DE SARDANES I EL NOVÈ CERCATASQUES CENTREN LES ACTIVITATS DE DISSABTE DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA.

El dissabte, 25 d’agost, les activitats de la festa major s’iniciaran a les 10 del matí al parc de la sardana, amb el cinquè torneig de bitlles catalanes, organitzat pel Club Esportiu la Bitlla Atòmica i pel Club de Bitlles la Penya del Bistec. Les inscripcions es realitzaran abans d’iniciar-se el torneig, moment en què també s’oferirà un esmorzar per a tots els participants al preu de dos euros per persona. A les 10 també està previst al parc de la sardana, el tercer torneig de vòlei platja vila de Tordera, a la mateixa hora el club de basquet organitza una cursa botant la pilota. Simultàniament, començarà una passejada amb motos clàssiques, amb sortida de darrera la plaça de l’ església i amb un recorregut de 12 quilòmetres.
A dos quarts de 11, al pavelló de la plaça concòrdia diferents partits d’ hoquei. A dos quarts de 12, El Niu del Xot organitza a la plaça un espectacle d’ escuma infantil a càrrec del grup Farsants anomenat Escuma a la carta.
A la 1 del migdia, al teatre clavé acollirà el lliurament de premis del tercer concurs de pintura ràpida Manel Soler. A les 3 torneig local de tir al plat.

Ja a la tarda, a les 5 dia del club petanca Tordera, al parc de la sardana i a dos quarts de sis hi haurà el concert de festa major a càrrec de l’orquestra Marina. A les 6 de la tarda presentació dels equips d’ hoquei de la temporada 2007-2008. A les 7 de la tarda, l’associació La Nostra Dansa organitza a la plaça de l’església la cloenda del curset de sardanes amb la cobla La Bisbal Jove i l’actuació de la colla sardanista Antaviana. Una de les components de l’entitat, Roser Nonell, explica com es desenvoluparà l’activitat.
També a les 7 torneig de bàsquet de festa major sènior masculí, al pavelló poliesportiu municipal. També a les 7 partit de futbol del primer equip. A les 8 del vespre a la pista de l’Amistat tindrà lloc el ball de tarda a càrrec de l’orquestra Marina. El programa d’activitats continuarà a les 11 de la nit, a la plaça de l’Església, amb una audició de sardanes a càrrec de la mateixa orquestra. A la mateixa hora, s’iniciarà el novè Cercatasques des del parc de la sardana. Enguany aquesta activitat comptarà amb dos recorreguts i finalitzarà a la plaça de l’església amb la discoteca mòbil. Escoltem el regidor de joventut, Marc Unió
Finalment, les activitats del dissabte 25 d’agost acabaran amb el ball de nit a càrrec de l’orquestra Marina. El ball començarà a les dotze de la mitjanit a la pista de l’Amistat, i se celebrarà el ball de rams.

ÚLTIMES NOTÍCIES