IniciNoticiesCulturaAQUESTA NIT, EL PREGÓ AMB ELS MEMBRES DE RÀDIO TORDERA, EL CORREFOC...

AQUESTA NIT, EL PREGÓ AMB ELS MEMBRES DE RÀDIO TORDERA, EL CORREFOC I EL BALL AMB L'ORQUESTRA GIRASOL DONEN EL TRET DE SORTIDA OFICIAL A LA FESTA MAJOR.

Avui comença oficialment la festa major de Tordera 2007. Les activitats de la revetlla de Sant Bartomeu comencen a 2/4 de 8 del vespre a l’Esplai de la gent gran amb l’homenatge a la parella de més edat i la inauguració de l’exposició artesanal “ART 2007”. Aquest any aquest premi es dona a la Paquita Sensat i al Marcelí de Cal Raba. Als quals se’ls hi farà entrega d’unes plaques. El president de l’entitat, Victorià Pinós, ens explica de que tractarà l’activitat.
Al acabar l’alcalde inaugura l’exposició “ART 2007” la qual es podrà passar a veure a partir d’aquest dia i consisteix en el seguit de treballs fets per els socis de la mateixa entitat.

(esplai 2)

 

L’homenatge i l’ inauguració de l’exposició “ART 2007” tindrà lloc el proper dijous a dos quarts de 8 a l’esplai de Tordera. El programa d’actes d’aquesta nit continua amb el correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera. A partir de les 10 de la nit, sortida del pont de ferro, només per a la colla de diables. Seguidament recorregut per a tothom darrera de la plaça de l’església, plaça concòrdia, camí ral, carrer Sant Ramon, carrer ciutadans i plaça de l’ església. La regidora de festes, Maria Angels Cayro, explica les novetats del correfoc d’ enguany.

Es recomana protegir els vidres i no tirar aigua durant el recorregut. A les 11 de la nit, la plaça de l’església serà l’escenari del pregó de festes de la festa major. Els pregoners d’enguany és l’ emissora municipal Ràdio Tordera, un col·lectiu que commemora el 25è aniversari de la seva creació.
cayro prego

Just després del pregó de festes, començarà el ball popular amb l’orquestra Girasol, que s’allargarà durant tota la nit. Aquest any el mirador de la plaça de l’Església comptarà amb una zona de barraques, organitzades per la regidoria de joventut amb la col·laboració de diferents entitats locals. Tal i com explica, Maria Angels Cayro.

A continuació, darrere la plaça de l’Església hi haurà sessió de música fins a la matinada amb la discoteca mòbil Platja d’Aro.

ÚLTIMES NOTÍCIES