IniciNoticiesEsportsUn centenar de persones assisteixen a l’acte de presentació de la festa-torneig...

Un centenar de persones assisteixen a l’acte de presentació de la festa-torneig Joan Petit

presentacio joan petitLa sala polivalent de la Biblioteca va quedar petita ahir al vespre per la presentació oficial de la 17a Festa Torneig Joan Petit que tindrà lloc el dissabte 27 de maig a Tordera. Durant l’acte el president torderenc de la Fundació Amics Joan-Petit Nens amb càncer Joan Torner va ser el primer en tenir el torn de paraula. Va explicar la trajectòria del projecte d’aquests anys enrere i el que s’havia aconseguit fins ara amb les aportacions de les diverses seus organitzatives. A més Torner, també va voler dirigir-se als torderencs assistents a l’acte, amb una explicació sobre els inicis de la fundació i el perquè de tot plegat. En declaracions a Ràdio Tordera, ell mateix ens va explicar la relació que té en Joan Petit i la seva família amb el nostre municipi.  

Torner jpetit 1

Torner fa una crida als torderencs/ques per que es facin seva l’activitat i participin d’aquesta. Ens va recordar algunes de les propostes programades per aquests propers mesos.

Torner jpetit 2

Dins de l’acte de presentació, la presidenta del Club Patí Tordera Carme Vila va comentar el sistema organitzatiu per àrees que han creat per coordinar l’esdeveniment. Es necessiten voluntaris per poder tirar endavant amb garanties la festa torneig Joan Petit. Ella mateixa comentava quina és la situació actual que tenen en aquest punt.

Vila jpetit 3

L’Alcalde de Tordera Joan Carles Garcia va mostrar la seva predisposició des de l’ajuntament per ajudar a la comissió organitzadora durant aquests mesos previs a l’activitat. Garcia explicava que pel nostre municipi és un autèntic honor poder ser la seu i acollir la festa torneig Joan Petit.

Garcia jpetit 4

Es van oficialitzar els padrins de la 17a Festa Torneig Joan Petit: La Colla de Geganters i Grallers de Tordera i l’actor arbucienc Quim Masferrer són els que apadrinen l’edició d’enguany. L’acte de presentació va durar aproximadament uns 45 minuts i va comptar amb la presència de diverses personalitats del món de l’hoquei sobre patins torderenc i català a la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES